Σε κλίμα χαράς και ευχάριστης διάθεσης η εκδρομή των ΚΑΠΗ της Κ.Ε.Δ.Ω. στην Καλαμάτα

Δημοσιεύτηκε από τον/την Διαχειριστής στις

Με πολύ ευχάριστη διάθεση και σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε η εκδρομή των ΚΑΠΗ της Κ.Ε.Δ.Ω. στην Καλαμάτα.

Τα ΚΑΠΗ έχουν πληρώσει το τίμημα των 2 τελευταίων χρόνων της πανδημίας, καθώς είχε ανασταλεί η λειτουργία τους, λόγω των μέτρων. Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. Άγγελος Χατζηιωάννου και τα μέλη των ΚΑΠΗ προσπαθούν να ξανά βρουν τους ρυθμούς τους και τι καλύτερο ξεκίνημα από μια εκδρομή!

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω., στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ, είχε ανακοινώσει με χαρά ότι τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στην Καλαμάτα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων, καθώς τα μέλη των ΚΑΠΗ περίμεναν την επαναλειτουργία τους και να βρεθούν πάλι όλοι μαζί.

Πιστός στις δεσμεύσεις και στις υποσχέσεις του, ο Άγγελος Χατζηιωάννου, το ΄πε και το ΄κανε!

Η εκδρομή στην όμορφη Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε, με αθρόα συμμετοχή, στις 26 Μαΐου για τα ΚΑΠΗ Χαλκουτσίου-Ωρωπού-Μηλεσίου-Μαρκοπούλου-Αυλώνα-Αφίδνών-Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου και στις 31 Μαΐου για τα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων και Καλάμου.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ, που συμμετείχαν στην εκδρομή, είχαν την ευκαιρία να μεταβούν για προσκύνημα στην εκκλησία της Υπαπαντής και Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλιά πόλη. Ακολούθησε βόλτα στην παραλία, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και την υπέροχη μέρα, ενώ το χαμόγελο στα χείλη τους ήταν διάπλατο, καθώς βρέθηκαν πάλι όλοι μαζί παρέα σηματοδοτώντας την επανέναρξη των δράσεων τους.

Στην εκδρομή στην Καλαμάτα, τα μέλη συνόδεψαν η υπεύθυνη της Κ.Ε.Δ.Ω. Ευαγγελία Αφθονιάτη και το μέλος Μαρία Καμπανιάρη, οι οποίες δεν έλειψαν λεπτό από το πλευρό τους φροντίζοντας να περάσουν ευχάριστα οι συμμετέχοντες και να έχουν ό,τι χρειάζονται.

Καλή αρχή και εις αναμονή της επόμενης δράσης των ΚΑΠΗ!

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο