ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΟΛΙΣΤ ΜΑΕΣΤΡΟ & ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΦΕΞΗ

Δημοσιεύτηκε από τον/την Διαχειριστής στις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Πιάνου με τον διεθνούς φήμης Σολίστα Μαέστρο & Καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΦΕΞΗ που διοργάνωσετο Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ωρωπού, (Κ.Ε.Δ.Ω.) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

 Ο μαέστρος άκουσε προσεχτικά τους μαθητές, προσεγγίζοντας και συμβουλεύοντάς τους με μοναδικό  και απόλυτα παιδαγωγικό τρόπο και οι καθηγητές είχαν τη ευκαιρία να ακούσουν θέματα που αφορούν τόσο την τεχνική του οργάνου, όσο και για την μουσική εκτέλεση. Τα παιδιά και οι γονείς στο τέλος της ημέρας ήταν ενθουσιασμένοι και εξέφρασαν το πόσο πολύ τους είχε εμπνεύσει ο αγαπητός αυτός καθηγητής.  

 Στο σεμινάριο συμμετείχαν  μαθητές και καθηγητές του Ωδείου και τα έξοδα καλύφθηκαν ολοκληρωτικά από την Κ.Ε.Δ.Ω.

 Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω.  Άγγελος Χατζηιωάννου δέχτηκε συγχαρητήρια  από τον Μαέστρο για την στήριξη του και η  Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Χάνδρου Κωνσταντίνα, για την άψογη από όλες τις πλευρές διοργάνωση, και τους δασκάλους για την καθοδήγηση και διδασκαλία που προσφέρουν και τα τόσο ταλαντούχα παιδιά.

 Το σεμινάριο αυτό  δικαιώνει το Δημοτικό Ωδείο και τη θέση του στον Δήμο, και ευχόμαστε να παραμείνει ως θεσμός και να γίνει παροχή γνώσης και πολιτισμικής προσφοράς, ανεβάζοντας το μουσικό και καλλιτεχνικό επίπεδο του Ωδείου.

Κατηγορίες: ΑρχικήΩδείο

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο